Betingelser og vilkår

Bestilling og betaling

Du kan bestille ved at lægge varer i kurven og derefter indsende din bestilling. Når du bestiller, skal du opgive navn, adresse, email og telefon. Du kan evt. oprette en kundekonto, så disse oplysninger fremover er let tilgængelige for dig. Ved bestilling beder vi også om, at du angiver, om du efter aftale selv kan hente vinen på vores lager (Laplandsgade 7, 2300 Kbh. S.) eller ønsker levering eller forsendelse. For tiden leverer vi uden beregning i Storkøbenhavn, men et gebyr kan med tiden komme på tale. Uden for Storkøbenhavn er vi nødt til at sende med fragtfirma. For tiden benytter vi GLS.

Når du har indsendt din bestilling, modtager du en autogenereret mail med en bekræftelse af, at din bestilling er modtaget. Vi tilstræber naturligvis at holde hjemmesiden opdateret, men vi er nødt til at tage forbehold for, om de bestilte vine er tilgængelige i de bestilte mængder på det pågældende tidspunkt.

I næste omgang modtager du en mail, hvor vi endeligt bekræfter din bestilling. Eller, ifald ikke alle vinene måtte være tilgængelige, så tilbyder vi mulige alternativer. I denne mail vil vi også fremsætte evt. tilbud om pris på forsendelse. Og vi vil søge at afklare andre tvivlsspørgsmål vedrørende afhentning eller levering.

Når du i en mail har godkendt alle betingelser omkring bestillingen, fremsender vi en faktura. Først på dette tidspunkt er ordren gensidigt forpligtende. Du betaler ved modtagelsen i forbindelse med levering eller afhentning. Du kan betale via Mobile Pay eller via bankoverførsel. I tilfælde af forsendelse opkræver vi dog forudbetaling, som kun kan ske via bankoverførsel.

Du kan også bestille ved at sende en mail til info@vinogmusik.dk. I mailen må du anføre de samme oplysninger som beskrevet ovenfor. Forløbet er derefter det samme, blot modtager du ikke nogen autogenereret bekræftelse.

Alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2 eller derover må ikke sælges til personer under 16 år jf. § 2, stk. 1 i lovbekendtgørelse nr. 964 af 26. august 2019 om forbud mod salg af tobak og alkohol til personer under 18 år. Du må derfor ved køb opgive din alder, så vi kan se om lovens krav er opfyldt. Såfremt vi på noget tidspunkt er i tvivl om din alder, vil vi kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation jf. § 2 a i lovbekendtgørelsen.

Se nærmere om vores behandling af persondata her.

Fortrydelse og reklamation

Der gælder de almindelige regler om fortrydelse. Skulle du fortryde dit køb, så beder vi dig om hurtigst muligt at rette henvendelse på mail.

Skulle der være en fejl på en vin, fx. prop, så vil vi almindeligvis enten erstatte den pågældende flaske eller refundere beløbet. Også i dette tilfælde beder hurtigst muligt at rette henvendelse på mail.

Endelig beder vi dig om at rette henvendelse, hvis du af andre grunde skulle være utilfreds.

Vi er i øvrigt forpligtet til at oplyse følgende:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@vinogmusik.dk.