Små restpartier skal væk!

Gennem årene har vi samlet en hel del mindre partier af forskellige vine, hvoraf nogle er dyre specialiteter, mens andre er mindre dyre, mere almindelige vine. De fleste af disse vine er fra Sardinien, men der også lidt fra Veneto og Alentejo. Dertil kommer nogle ’digestivi’ fra Sardinien. Det meste har aldrig før været lagt ud på hjemmesiden. Nu skal alle disse småpartier væk.

Derfor starter vi en slags Hollandsk auktion for disse partier på vinogmusik.dk. Vi starter 1. december med en prisnedsættelse på alle. Vi sætter prisen yderligere ned hver dag, foreløbig gennem resten af ugen frem til og med søndag. På hver individuel produktside kan du følge med i, hvor meget der aktuelt er tilbage på lageret af den pågældende vare.

Alt, hvad der er med i auktionen, er samlet under menupunktet ”Aktuelle tilbud”. Men man kan også søge under ”Producenter” og ”Druer”. Udover auktionen er der også sat flere vine på udsalg, se under ”Vine på udsalg”.

Du bestiller ved at lægge i kurven på hjemmesidens shop. Husk at foreholde dig til cookies, enten ved at godkende alle, eller ved at vælge dine egne indstillinger, ellers virker kurven ikke. Det er også nødvendigt at skrive en besked i feltet ”Afhentning/levering”. Når du får en bekræftelse på din ordre, har du reserveret vinen, og lagerbeholdningen bliver automatisk nedskrevet.

De vine, der ikke har været på hjemmesiden før, er nu lagt ud, men blot med nødtørftig beskrivelse. Hvis du ønsker mere information, er du naturligvis velkommen til at ringe på 28738581.

God fornøjelse!

/Karsten